banner est whatsapp

El Centru de Canet de Mar representarà -La Reina de Bellesa de Leenane- al teatre El Centre de l´Arboç

L'Arboç, 09/05/2024 20:39:21

El diumenge 26 de maig a 2/4 de 7 de la tarda. Una bona oportunitat per experimentar l´aclamat drama de Martin Mc Donagh


El diumenge 26 de maig, a 2/4 de 7 de la tarda, el prestigiós grup de teatre, El Centru de Canet de Mar, portarà als espectadors del Teatre del Centre Parroquial de l'Arboç una producció inoblidable de l'obra "La Reina de Bellesa de Leenane".

L'obra, escrita per l'autor irlandès Martin Mc Donagh, transporta els espectadors a Leenane, un pintoresc poble a la costa oest d'Irlanda, on la vida de Maureen, una dona soltera de 40 anys, i la seva despòtica mare, Mag, de 70 anys, es veuen pertorbades per l'arribada dels seus germans, Pato i Ray Dooley.

Aquesta obra mestra teatral, nominada al Premi Laurence Olivier com a millor obra de teatre l'any 1996, i guanyadora de 4 Premis Tony el 1998, és considerada una de les millors creacions de Martin Mc Donagh.

Les entrades anticipades i numerades per a aquesta representació ja estan a la venda a la Papereria Montserrat, situada al Carrer Hospital, 20 de l'Arboç. Per a reserves truqueu al 619742092.

Organitza L'Elenc Artístic Arbocenc amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat