banner est whatsapp

Capturat a l´Arboç un fugitiu europeu després d´una fuga d´una comissaria francesa

L'Arboç, 07/05/2024 13:37:00

La coordinació internacional, clau en l´èxit de l´operació de detenció


Agents dels Mossos d'Esquadra han culminat amb èxit l'operació d'arrest d'un individu a l'Arboç després de la seva fuga d'una comissaria a França. L'home de 24 anys, havia evadit la custòdia de la policia francesa a la ciutat de Pau durant la matinada del 3 de maig.

Després que les autoritats franceses emetessin una Ordre Europea de Detenció, els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de Ponent i la Unitat de Seguretat Ciutadana del Vendrell van coordinar-se ràpidament per localitzar i interceptar. Segons les investigacions, l'individu va viatjar per l'autopista AP-7 fins a l'àrea de servei del Penedès, on va ser finalment capturat sense incident.

La ràpida resposta internacional entre les autoritats franceses i catalanes ha estat fonamental per a l'èxit d'aquesta operació, destacant la cooperació efectiva entre els departaments de policia de diferents països europeus.

El portaveu dels Mossos d'Esquadra, Joan Carles Martínez, ha expressat la seva satisfacció per la col·laboració i l'èxit d'aquesta operació conjunta. En aquests moments el detingut roman sota custòdia a la comissaria del Vendrell mentre s'organitzen els procediments per a la seva extradició a França.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat