banner est whatsapp

Èxit rotund de la 14a Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

L'Arboç, 07/05/2024 10:16:57

Va comptar amb l´assistència d´aproximadament 3000 persones al llarg del dia. La cervesa The Anti-Patiks es va alçar com la guanyadora de l´edició d´enguany


Aquest passat dissabte 4 de maig, l'Arboç va acollir amb entusiasme la 14a edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana, un esdeveniment organitzat pel Ball de Diables de l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç. La jornada va ser un veritable èxit, caracteritzada per una participació massiva, un ambient cívic exemplar i una excel·lència en les varietats de cerveses presentades.

Fins a dotze destacades cerveseres artesanes van congregar-se al carrer Major, el cor de la festa, presentant les seves varietats úniques de cervesa. Entre elles es trobaven Seelen Artesana, Ona Cervesa Artesana, Comic Beer, The Anti-Patiks, Les Clandestines de Montferri, Ex Nihilo Brewing, Rotten Brewery, Espina de Ferro, Cervesa els Minairons, Rústika Bufona, Atipik Brew i La Canetenca, cada una oferint una selecció exclusiva per descobrir i degustar.

L'atmosfera festiva va ser acompanyada de tradicionals tapes diabòliques preparades pel Ball de Diables, creant el complement perfecte per a les cerveses artesanes. La fira va obrir les portes a les 11 del matí i va oferir degustacions fins a les 11 de la nit.

Destacablement, aquesta edició va mostrar el nivell de qualitat més alt de les darreres celebracions, reflectit en el temps excepcional que va requerir per trobar la cervesa guanyadora i més votada pels assistents. Prop de tres hores de deliberació van ser necessàries per escollir la cervesa guanyadora, un procés que normalment es resol en una hora. La cervesa The Anti-Patiks es va alçar com a guanyadora, participant per primera vegada a la fira i substituint una baixa de darrera hora d'una altra cervesera.

L'edició va comptar amb la presència d'aproximadament 3000 persones al llarg del dia, consolidant la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana com un esdeveniment de referència que reflecteix la passió i la dedicació dels productors locals i del país.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat