banner est whatsapp

L´Arboç assisteix a la 6a Fira Internacional de Puntes d´Arenys de Mar

L'Arboç, 03/05/2024 12:50:29

Una delegació arbocenca va estar present amb un estand


L'Ajuntament d'Arenys de Mar va organitzar, els dies 26, 27 i 28 d'abril de 2024, la 6a Fira Internacional de la Punta al Coixí. L'Ajuntament de l'Arboç i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí van participar en aquest esdeveniment internacional de primer ordre amb un estand decorat i guarnit amb una mostra de les millors puntes arbocenques. A l'estand també es va realitzar una exhibició de confecció de punta arbocenca, a càrrec de les puntaires Antònia Sans i Antònia Urpí, sota la direcció de la directora de l'Escola de Puntaires de l'Arboç, Mercè Ribas.

L'estand de l'Arboç va ser un dels més concorreguts de la mostra, on van participar delegacions de Polònia, Eslovàquia, Malta, França, Itàlia, Portugal i Galícia, a més de les més prestigioses escoles i associacions de puntaires de Catalunya.

L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, acompanyat del director del Museu de Puntes al Coixí de l'Arboç, Sergi Sedó, va assistir a l'acte d'inauguració el divendres 26 d'abril i va visitar la delegació arbocenca.

El foment i la promoció de la punta arbocenca com a Ofici Singular de Catalunya i com a atractiu turístic van ser un dels principals objectius de la delegació arbocenca.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat