banner est whatsapp

El dimarts 14 de maig s´oferirà una nova sessió d´assessorament acadèmic per als estudiants d´ESO de l´Arboç

L'Arboç, 03/05/2024 12:12:40

Els joves rebran informació important sobre els diferents camins educatius disponibles, els centres que ofereixen aquests programes, requisits d´accés, i opcions de beques


Amb la fi de l'ESO a l'horitzó, molts estudiants es troben amb la decisió crucial sobre quina ruta educativa prendre després. Si hi ha dubtes sobre quin camí acadèmic seguir, sigui un cicle formatiu o el batxillerat, s'ofereix una oportunitat per obtenir informació clau.

El proper dia 14 de maig, Jove Baix Penedès en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Arboç, organitzen assessorament acadèmic individualitzat per a estudiants de l'ESO. A través d'aquest servei, es podrà obtenir informació sobre els diferents camins educatius disponibles, els centres educatius que ofereixen aquests programes, requisits d'accés, i opcions de beques.

Per reservar una cita per a aquest assessorament, es pot contactar amb l'Oficina Jove de l'Arboç enviant un correu electrònic a pij@arbocenc.cat o trucant als següents números de telèfon: 977 67 06 21 o 679 47 43 72. L'equip d'assessors està preparat per respondre a les preguntes i proporcionar la informació necessària per prendre la millor decisió per al futur acadèmic.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat