banner est whatsapp

Reunió entre l´alcalde de l´Arboç i el president del Consell Comarcal del Baix Penedès

L'Arboç, 03/05/2024 10:05:53

Joan Sans ha expressat la preocupació del municipi pels retards i problemes recurrents a la línia de Rodalies R4, que afecten els usuaris de l´Arboç i de la comarca interior de manera significativa


Aquest dijous 2 de maig, l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, s'ha reunit amb el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Ramon Ferré, en el marc de la ronda de contactes que el president del Consell Comarcal està duent a terme amb els alcaldes de la comarca per conèixer les demandes i inquietuds dels municipis.

En aquesta trobada, celebrada a l'Ajuntament de l'Arboç, s'han abordat diversos temes d'interès comú, especialment relacionats amb la seguretat, els serveis socials i la igualtat en la comunitat local. L'alcalde Sans ha exposat la preocupació del municipi respecte als retards i incidències constants a la línia de Rodalies R4, que tenen un impacte significatiu en els usuaris de l'Arboç i de l'interior del Baix Penedès.

Aquesta reunió ha servit com a plataforma per identificar les àrees d'acció prioritàries i establir un diàleg constructiu per abordar aquestes qüestions que afecten directament els ciutadans de la comarca.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat