banner est whatsapp

L´Escola Bressol Minyons de l´Arboç adquireix nou material educatiu

L'Arboç, 29/04/2024 10:19:46

Aquest ajudarà al desenvolupament cognitiu, emocional i social dels infants proporcionant un entorn formatiu i estimulant


La diada de Sant Jordi va arribar a l'Escola Bressol Municipal "Minyons" de l'Arboç amb una inversió en l'adquisició de nou material educatiu.

La compra de material inclou una àmplia varietat de recursos dissenyats per a fomentar l'aprenentatge actiu, l'exploració creativa i el desenvolupament d'habilitats fonamentals en àrees com la cognició, el llenguatge i les habilitats socials. Aquests materials han estat seleccionats acuradament per les professionals de la mateixa escola bressol per a garantir la seva qualitat, seguretat i rellevància pedagògica.

Aquesta adquisició no sols beneficiarà als nens que assisteixen a l'escola bressol, sinó que també donarà suport a les educadores i personal en formació en proporcionar-los eines i recursos addicionals per a enriquir la seva pràctica educativa i brindar un servei de qualitat a les famílies.

Aquesta iniciativa respon al compromís de l'Ajuntament de l'Arboç de promoure el desenvolupament integral dels infants i de fer costat a les famílies en la seva tasca d'educar a la pròxima generació. Els primers anys de vida són fonamentals en el procés d'aprenentatge i desenvolupament dels infants, i se'ls han de brindar les millors oportunitats des del principi.

#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc #eltemps #meteo #meteorologia #EscolaBressol #MaterialEducatiu #DesenvolupamentInfantil #AprenentatgeActiu #ExploracióCreativa #CognicióInfantil #HabilitatsSocials #FormacióIntegral #EscolaInfantil

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat