banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç reforça la vigilància a la zona d´emergència de residus per fomentar el reciclatge i prevenir actes incívics

L'Arboç, 26/02/2024 12:38:11

S´instal·len càmeres de videovigilància per supervisar l´ús exclusiu de la zona, lluitant contra l´abocament il·legal i promocionant la responsabilitat ambiental


L'Ajuntament de l'Arboç ha implementat noves mesures destinades a millorar la gestió de la zona d'emergència de residus urbans, ubicada al costat de l'antic camp de futbol municipal. Amb la finalitat de fomentar el reciclatge i prevenir actes incívics, s'ha procedit a la instal·lació de càmeres de videovigilància en aquest àmbit.

Aquesta àrea, d'ús exclusiu per als i les arbocenques, representa un punt crucial per mantenir la neteja i la salubritat del municipi. Les càmeres permetran supervisar l'espai i identificar comportaments sancionables, especialment aquells relacionats amb l'abocament indiscriminat de residus.

Des de l'ajuntament recorden que l'abocament il·legal de residus constitueix una infracció amb possibles repercussions econòmiques, i fan una crida a la responsabilitat ciutadana i a col·laborar activament en la preservació del medi ambient local.

És important destacar que, per a aquells residents que necessitin desfer-se d'andròmines i aparells, la deixalleria comarcal és una opció vàlida i respectuosa amb l'entorn. L'ajuntament agraeix la col·laboració i comprensió de la ciutadania en aquesta iniciativa, subratllant que la seguretat i la convivència són responsabilitat compartida de tots i totes.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat