banner est whatsapp

L´Arboç oferirà al febrer una nova formació gratuïta d´auxiliar de magatzem i carretons elèctrics

L'Arboç, 19/01/2024 09:55:46

Va dirigida a persones majors de divuit anys, que preferentment estiguin a l´atur i empadronades a l´Arboç. El termini d´inscripcions és fins al dilluns 29 de gener


L'Ajuntament de l'Arboç, a través del Servei d'Ocupació Municipal SOM, informa de la realització d'un nou curs d'auxiliar de magatzem, carretons elevadors frontals, retràctils, laterals i traspaleta elèctrica, teoria en radiofreqüència i picking. La formació s'impartirà els dies 5, 6, 7, 8 i 9 de febrer de 9 del matí a 14 de la tarda, amb una durada de 28 hores seguint la norma UNE 58451.

Aquest curs va dirigit a persones majors de 18 anys que preferentment estiguin empadronades a l'Arboç i estiguin a l'atur. Tindrà una capacitat per a 15 persones, i després de l'alta demanda detectada per a poder realitzar-lo, les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

Tothom que hi estigui interessat haurà de registrar una instància general a l'OAC de l'Ajuntament o bé via seu electrònica. En cas de voler fer la inscripció presencialment abans cal sol·licitar cita al telèfon 977 670 083 o al web de l'ajuntament: https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0 El període per inscriure's és fins al dilluns 29 de gener.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat