banner est whatsapp

El grup Les Ombres oferirà el tradicional concert pro-Marató aquest diumenge 21 de gener a l´Arboç

L'Arboç, 15/01/2024 17:21:57

Començarà a les 6 de la tarda al teatre "El Centre". Les entrades tenen un preu de 10 € i es poden comprar a la Papereria Montserrat o a la granja cafeteria Ca la Sònia


El grup musical "Les Ombres" ja ho té tot a punt per oferir una vegada més el seu concert solidari a favor de la 32a edició de "La Marató de TV3" de 2023, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva. Encara es poden fer donatius fins al dia 31 de març, i a hores d'ara el marcador de recaptació ja supera els 5,7 milions d'euros

La cita musical amb "Les Ombres" serà aquest diumenge 21 de gener a les 6 de la tarda, al teatre "El Centre" de l'Arboç, on una vegada més el públic assistent gaudirà d'un ampli repertori amb el millor so i les millors cançons del pop-rock de les dècades dels 60 als 90.

Val a dir que "Les Ombres" estrenaran, com ja és habitual ens els seus concerts, versions de cançons d'èxit molt conegudes per tothom. Aquesta vegada ens delectaran amb "Take it easy", dels Eagles, "Can't help falling in love" d'Elvis Presley, "Day tripper", dels Beatles, i "Cuéntame", dels Fórmula V. També interpretaran versions de temes estrenats en el concert del passat any, com "Eye in the sky", dels Alan Parson Project o "Con su blanca palidez", dels Procol Harum.

"Les Ombres" és un grup format per Sisco Pomar a la bateria, Josep Josa a la guitarra solista, Jordi Gol al baix i teclats, Jaume Batlle guitarra rítmica i veus, Ricard Ribas a la guitarra, teclats i veus i Pep Ribas com a vocalista, i que aquesta vegada també comptaran amb l'actuació d'artistes convidats. Aquests anys tornen a repetir Miquel Carpena a la guitarra, la vocalista vendrellenca Griselda Ramon i la Coral Ressò de l'Arboç.

En l'àmbit tècnic, la il·luminació anirà a càrrec de Josep M. Arnan, el so de la mà de Pau Josa, la imatge per Julià Albornà i l'attrezzo a càrrec de Joan Serres i Joan Mañé. El disseny del programa i el cartell a càrrec de Joan Cruanyes i la coneguda fotògrafa local Laura Andreia Napcori.

Les entrades tenen un preu de 10 euros, són sense numerar, i es poden comprar a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital 20 o a la Granja Cafeteria Ca la Sònia, a la plaça de Catalunya 19. També hi ha entrades de donació de fila zero.

Igualment, hi ha la possibilitat de comprar l'entrada a la taquilla de "El Centre" mitja hora abans de començar el concert, a condició que l'aforament així ho permeti.

Aquest concert benèfic compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç. La recaptació del passat any va arribar als 1710 €.
 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat