banner est whatsapp

Més de 250 participants en la cursa de Sant Silvestre solidària de l´Arboç 2023

L'Arboç, 03/01/2024 19:39:55

Dos arbocencs van aconseguir les dues primeres posicions a la classificació general


La Cursa de Sant Silvestre solidària de l'Arboç, "Cap infant sense joguines", del passat dissabte 30 de desembre, va comptar amb més de 250 participants de diversos punts del Penedès. Amb tot, cal destacar el gran nombre de corredors arbocencs, que a més, van aconseguir les dues primeres posicions a la general, i quatre d'ells van quedar entre els 10 primers.

La Cursa, organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç, va comptar amb la col·laboració del Club Esportiu l'Arboç, i va transcòrrer exclusivament pel terme municipal de l'Arboç. Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç han fet una valoració molt positiva de tota l'organització i sobretot del gran nombre d'inscrits que van participar, similar al dels anys d'abans de la pandèmia. A més, cal destacar que es van recaptar un total de 510 € que es destinarà a adquirir joguines per a la campanya de "Cap infant sense joguines de l'Arboç".

Des de l'ajuntament han agraït la col·laboració a totes les persones que van fer possible aquesta nova edició, i sobretot als participants. També informen que el pròxim esdeveniment esportiu a l'Arboç serà el Cross Escolar el 21 de gener i el Trail l'Arboç 2024 el 10 de març.

Des de l'Ajuntament han felicitat els dos corredors arbocencs que van aconseguir la primera i segona posició, Guillem Lluch Ruiz i Joan Carles Solé Rodríguez, primer i segon respectivament i ambdós del Club Esportiu l'Arboç.

Podeu consultar les classificacions al web https://www.athleticevents.net/classificacio/cursa-sant-silvestre-l-arboc-984

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat