banner est whatsapp

La Coral Ressò de l´Arboç oferirà el tradicional Concert de Nadal aquest diumenge 17 de desembre

L'Arboç, 15/12/2023 19:48:51

indrà lloc a l´església de Sant Julià a les 12 del migdia i l´entrada donatiu és de 5€


Aquest diumenge 17 de desembre, l'església de Sant Julià de l'Arboç acollirà el tradicional concert de Nadal de la Coral Ressò de l'Arboç. El concert començarà a les 12 h del migdia, i l'entrada donatiu és de 5 euros.

Sota la direcció d'Argemí Curto i l'acompanyament al piano de Daniel González, la coral interpretarà un ric i variat repertori que viatja per les músiques del món fins al pop del segle XX.

El concert començarà amb "Senzenina", una cançó sudàfricana, tot seguit el poema "Només tres lletres" de Glòria Fuertes, a més de "Kriabé" una canço del país Surinam, el poema "Diré la pau" de Miquel Martí i Pol, "Sisi Kushangilia", una cançó africana de Victor C. Johnson, "Cura el món" (Heal the world) de Michael Jackson, "Moon River" de Henry Mancini, "Amor particular" de Lluís Llach, "Em dones força" de John Graham, "Un núvol blanc" de Lluís Llach, "Let me wait for you" de Bazil Moado, "Unto the king" de Geron Davis, "Quan somrius "de Josep Thió, i acabant el concert amb un popurri nadalenc del pianista de la coral, Daniel González.

El Concert de Nadal és organitzat per la Coral Ressò amb la col·laboració de la Parròquia Sant Julià i l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat