banner est whatsapp

L´Arboç organitza la 5a Cursa Sant Silvestre Solidària - Cap infant sense joguines!!

L'Arboç, 11/12/2023 09:56:24

Se celebrarà el dissabte 30 de desembre amb sortida a les 5 de la tarda. Enguany també hi haurà curses per a infants de 3 a 11 anys


L'Arboç organitza per cinquena vegada la Cursa Sant Silvestre solidària - Cap infant sense joguines!! Es tracta d'una cursa competitiva i caminada solidària de 5 km, i la sortida i l'arribada serà al Poliesportiu Municipal de l'Arboç de la plaça de Catalunya.

El recorregut de la cursa d'aquesta edició serà de nova creació, i ja es pot consultar a: https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/proposta-c-track-alternatiu-sant-silvestre-solidaria-larboc-30-de-desembre-a-les-17-00h-155162240

També cal destacar que per primera vegada hi haurà curses infantils per a nenes i nens de 3 a 11 anys per tal d'oferir la possibilitat de participar als més petits de casa.

Inscripcions obertes.

Les inscripcions ja estan obertes en línia al web https://www.athleticevents.net/cursa/sant-silvestre-solidaria-de-l-arboc-437

Els preus de participació són de 12 € per la caminada i 15 € per la cursa 5k. Es reservaran 20 dorsals pel mateix dia de la cursa a un preu de 13 € la participació en la caminada i 16 € la cursa. Els preus de les curses infantils serà de 6 € amb samarreta tècnica normal.

Els corredors i corredores que s'inscriguin fins demà dimarts 12 de desembre rebran una samarreta tècnica d'alta qualitat TEAMERGY. Els que s'inscriguin entre el 13 i el 28 de desembre rebran una samarreta tècnica normal. El tancament d'inscripcions en línia serà el dijous 28 de desembre a les 12 de la nit Les corredores que ho vulguin podran adquirir una samarreta tècnica específica amb un tallatge diferent.

Per a fer la inscripció presencial és necessari portar targeta bancària per a fer el pagament a la Casa de Cultura (Punt d'informació Juvenil, carrer Major, 37. 43720 l'Arboç), de dilluns a dijous de 6 a 8 de la tarda.

Per a qualsevol dubte contacteu pel Facebook, o al mail: mrio@arbocenc.cat

Dos euros de cada inscripció es destinaran de forma solidària a comprar joguines per als nens i nenes més desfavorits dels dos municipis. Aquesta cursa i caminada és organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç.

Més informació a: https://www.facebook.com/SantSilvestreSolidaria/

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat