banner est whatsapp

Milers de visitants en la 10a Mostra Enogastronòmica de l´Enramada i la 1a fira Retro l´Arboç

L'Arboç, 25/10/2023 13:35:56

Una vegada més la nostra vila ha esdevingut capital penedesenca del turisme familiar durant tot el passat cap de setmana


Des del divendres 20 i fins al diumenge 22 d'octubre, la vila de l'Arboç va celebrar la 10a edició de l'Enramada, la coca més típica de la zona, i la primera edició del Saló Retro l'Arboç, una proposta pionera al Penedès relacionada amb el món dels videojocs, la retro informàtica i el Cosplay.

Milers de visitants van respondre amb la seva presència a la crida arbocenca i van omplir de gom a gom, durant tot el cap de setmana, el Poliesportiu Municipal i els seus encontorns, participant en les nombroses activitats programades en el marc tant de l'Enramada com la Retro.

L'Ajuntament de l'Arboç ha valorat molt positivament la resposta del públic, tant local com penedesenc i forà, que va acudir massivament a l'Arboç a gaudir d'ambdues propostes. La regidoria de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament assenyala que la combinació simultània d'ambdós esdeveniments ha estat concebuda amb l'objectiu d'atraure un segment de turisme familiar i posicionar la imatge de marca de l'Arboç com a destinació d'aquest tipus de turisme.

Ambdós esdeveniments han estat concebuts i organitzats per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç, que també ha agraït especialment la col·laboració dels Minyons de l'Arboç, el Club Esportiu de l'Arboç, l'Associació Retro Barcelona, l'Associació Star Props, als expositors de la mostra, a tots els treballadors municipals, als col·laboradors i als voluntaris.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat