banner est whatsapp

L´Arboç recupera el torneig de 12 hores de futbol sala

L'Arboç, 21/07/2023 13:06:56

Es disputarà el dissabte 29 de juliol al Poliesportiu Municipal de les 9 del matí a les 9 de la nit. Comptarà amb la participació de 10 equips


La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès, organitza el Torneig de Futbol Sala Vila de l'Arboç 2023 , recuperant d'aquesta manera una competició que no se celebrava al nostre municipi des del 2015. El torneig tindrà lloc a la pista interior i exterior de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de l'Arboç, amb horari de joc de les 9 del matí fins a les 9 de la nit.

Hi podran participar fins a 10 equips com a màxim i les inscripcions ja són obertes, de forma presencial al PIJ de la Casa de Cultura, els matins de 10 a 1 de dilluns a divendres, o bé per correu electrònic a pij@arbocenc.cat. Per a més informació o per resoldre qualsevol dubte sobre el torneig hom pot contactar per WhatsApp al 631 603 687. El preu d'inscripció per equip és de 150 €, i inclou assegurança d'accidents, els arbitratges i la dinamització del torneig per part del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Pel que fa als premis, seran 300 € per l'equip guanyador i 150 € per al segon classificat. També s'obsequiarà amb pilotes oficials a la resta d'equips per gentilesa de la botiga esportiva "GoolMania" del Vendrell.

Val a dir que el futbol sala serà l'esport protagonista aquesta setmana vinent a la nostra vila, ja que els dies 27 i 28 se celebrarà el Torneig Jove de Futbol Sala "Fes la teva acció JBP" en les categories infantil, cadet i júnior.









 

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat