banner est whatsapp

A punt per al Torneig Jove de Futbol Sala de l´Arboç ´Fes la teva acció JBP´

L'Arboç, 21/07/2023 12:26:29

Se celebrarà els pròxims dies dijous 27 i divendres 28 de juliol al Poliesportiu Municipal


El Poliesportiu Municipal de l'Arboç acollirà el Torneig Jove de Futbol Sala "Fes la teva acció JBP!" els pròxims dies dijous 27 i divendres 28 de juliol. L'organització d'aquest torneig és fruit de la decisió dels joves de la vila en el procés participatiu impulsat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Arboç. En aquesta ocasió, des de Jove Baix Penedès en el marc del projecte "Fes la teva acció JBP!", va endegar un procés de participació en els municipis de la comarca on els joves podien decidir tirar endavant una proposta lúdica o cultural, una proposta esportiva o un taller. Havien de ser activitats adreçades i per fer els mateixos joves. Un torneig jove de futbol sala va estar la proposta del jovent local.

Al torneig hi poden jugar nois i noies de les categories infantil, nascuts i nascudes del 2009 al 2011, cadet (2007-2008), i júnior (2004-2006). El preu d'inscripció per jugador/a és de 4 €, on s'inclou l'assegurança, els arbitratges i l'aigua. Com a premi s'entregarà un trofeu a l'equip guanyador i medalles pels finalistes.

Els interessats/es en participar en el torneig s'han d'inscriure al PIJ de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos, els matins de 10 a 13 h de dilluns a divendres, i les tardes de dimarts i dijous de 17 a 20 h a l'Espai Jove de Can Freixas, al carrer Hospital 13. Les places són limitades.

Per a qualsevol dubte o per a més informació podeu contactar per WhatsApp al 679 474 372, per correu electrònic a pij@arbocenc.cat o bé per Instagram a @joventut_larboc. Els partits es jugaran a les pistes interior i exterior del Poliesportiu Municipal de l'Arboç.

El Torneig Jove de Futbol Sala de l'Arboç està organitzat des de la regidoria de Joventut i el Consell Comarcal del Baix Penedès a través de Jove Baix Penedès i Sis Adolescents (Servei d'Intervenció Socioeducativa per Adolescents), i la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat