banner est whatsapp

L´Arboç, stage del Pla de Tecnificació Base de la Federació Catalana de Tir amb Arc

L'Arboç, 20/07/2023 17:48:07

Es tractava d´una concentració per entrenaments preparatoris pel Campionat d´Espanya a l´aire lliure i per endegar la posada a punt per a la pròxima temporada


El passat cap de setmana, la vila de l'Arboç es va convertir en stage del Pla de Tecnificació Base que organitza la Federació Catalana de Tir amb Arc, en aquesta ocasió amb el suport i la col·laboració del Club de Tir amb Arc de l'Arboç i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Hi van participar un total d'11 joves, nois i noies d'arreu de Catalunya amb edats compreses dels 12 als 18 anys. Aquesta preparació contempla l'entrenament físic, el treball de concentració, autocontrol a l'esport i simulacions d'enfrontaments. Cal destactar que entre aquests 11 joves també hi va participar Denis Carnicero, arquer del club arbocenc, que és campió de Catalunya de tir en sala i subcampió de Catalunya tir a l'aire lliure. Els entrenadors van ser Antonio Vázquez, campió olímpic a Barcelona 92, Josep Pérez, president del Club de Tir amb Arc de l'Arboç, i Elena Gómez, psicòloga del club.

Val a dir que els entrenaments es van dur a terme a l'antic camp d'esports, i estaven enfocats a la preparació pel Campionat d'Espanya de tir a l'aire lliure que precisament se celebra a Madrid des d'aquest divendres 20 i fins al diumenge 23 de juliol.

Els joves van passar tot el cap de setmana hostatjats a l'Hotel Don Pelayo de l'Arboç, van gaudir de la piscina d'estiu, dels esdeveniments folklòrics amb la commemoració del primer castell documentat de la història, i de la música en directe del grup Fenya Rai en el concert del passat dissabte a la Rambla Gener, dins del cicle Dona'm Cultura.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat