banner est whatsapp

L´Arboç acollirà la presentació de les Rutes Artesanes de Catalunya al Penedès

L'Arboç, 19/07/2023 11:49:32

Serà el pròxim dimarts 25 de juliol a les 10:30 h, a l´Auditori Municipal de la Casa de Cultura


La Vegueria del Penedès ha designat a l'Arboç com a municipi de presentació del vídeo promocional de les Rutes Artesanes del Penedès. L'acte tindrà lloc a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura de l'Arboç el pròxim dimarts 25 de juliol a partir de 2/4 d'11 del matí.

'Rutes Artesanes de Catalunya' és un projecte de promoció artesanal, cultural i turística, creat per Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, amb la finalitat de disposar d'una plataforma de foment de l'artesania vinculada al turisme sostenible, de proximitat, cultural i experiencial, i que convida la ciutadania a recórrer Catalunya i descobrir els secrets, patrimoni i riqueses artesanals que amaga el nostre país. La vila de l'Arboç és present en aquesta iniciativa gràcies a les Puntes al Coixí, declarades Ofici Singular de Catalunya l'any 2010.

La presentació, presidida per l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, anirà a càrrec de la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Agnès Russiñol, acompanyada del cap de l'Àrea d'Artesania, Xavier Villas, el delegat de Govern al Penedès, David Alquézar, i la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball de Tarragona, Sofia Moya. L'acte també comptarà amb la presència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç, Sònia Magrané, i del regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Arboç, Alfons Ribas.

En la presentació es projectarà l'audiovisual "Ruta 9 Penedès" que complementa la guia digital que hom pot trobar a la web www.rutesartesanes.cat

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat