banner est whatsapp

Crònica de l´actuació dels Minyons de l´Arboç a la diada de Festa Major 2023 de Banyeres

L'Arboç, 12/07/2023 10:18:18

Van recuperar la torre de sis, la primera d´aquesta temporada. El quatre i el tres de sis amb el pilar van segellar una actuació pausada i a la vegada molt emocionant per la colla local.


Els Minyons de l'Arboç van actuar aquest passat diumenge 9 de juliol, juntament amb els Nens del Vendrell i els Falcons de Vilafranca, a la Festa Major 2023 de Banyeres del Penedès.
L'actuació es va estructurar en dues parts, una primera per als Falcons i una segona part per a la diada castellera de Minyons de l'Arboç i Nens del Vendrell.

Els Minyons de l'Arboç continuen amb la dinàmica d'encaixar les nombroses altes a les construccions i de consolidar tota la gamma completa de castells de sis. En aquesta ocasió van recuperar per primer cop aquesta temporada la torre de sis.

Alguns nervis i els inevitables canvis de darrera hora van fer que la seva execució en primera ronda fos pausada i a la vegada emocionant. Va ser lenta i moguda, però es va descarregar, traient pressió a aquestes primeres construccions que a vegades es resisteixen a arribar.

El quatre i el tres de sis amb el pilar van segellar una gran actuació de gamma alta de sis. Per la seva banda els Nens del Vendrell van demostrar prou bona forma fent una actuació de gamma alta de set molt sòlida.

Amb gairebé tot el ventall de castells de sis al sac, tot i que encara queda el set de sis que es va assajant al local i que no descarten, els Minyons encaren amb molts ànims l'arribada aquest cap de setmana de la Nova Muixeranga d'Algemesí a la nostra vila. Serà una actuació diferent i molt bonica de veure.

Recuperar algun castell de set, fins i tot abans de la Festa Major de l'Arboç ja no sembla una quimera. Pas a pas, els Minyons van aixecant el cap amb orgull i poden cridar que encara són aquí.



FITXA TÊCNICA:

Festa Major de Banyeres del Penedès, plaça de l'Om, 9 de juliol de 2023 a la 1 del migdia.

Nens del Vendrell: Pd4, 4d7p, 2d7, 5d7, Pd5

Minyons de l'Arboç: Pd4, 2d6, 4d6p, 3d6p, Pd4

© foto: Anna Montoto

Peu foto: Dos de sis dels Minyons

Font: Redacció - Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat