banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç edita un nou fulletó amb els horaris del bus d´anada i tornada a l´Hospital del Vendrell

L'Arboç, 11/07/2023 10:45:49

La nova publicació es dispensarà a tots els interessats des de l´Oficina de Turisme del carrer Major


La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç ha elaborat un nou opuscle informatiu que conté els horaris específics per anar i tornar des de l'Arboç a l'Hospital del Vendrell.

Aquesta acció és fruit del gran volum de peticions que es produeixen a l'Oficina de Turisme sobre els horaris d'autobusos en general, i sobre els horaris per anar a l'Hospital del Vendrell en particular. És el segment de població de la tercera edat que no disposa de mitjans de locomoció propis la que més sol·licita aquests horaris.

Els quadrants d'horaris editats per les empreses concessionàries Autocars del Penedès i Moventis comprenien la totalitat de la ruta, tenien la lletra molt petita i eren poc entenedors, sobretot per les persones de la tercera edat, a les quals calia donar una atenció personalitzada per part del personal de l'Oficina de Turisme.

El nou opuscle d'horaris és molt més concret, oferint només la informació estrictament necessària per anar de l'Arboç a l'Hospital i al Vendrell, amb una lletra i números molt més grans, i amb un resultat final molt més entenedor, facilitant així l'atenció personalitzada que l'Oficina de Turisme ofereix a tots els ciutadans i visitants de la vila de l'Arboç.

La nova publicació es dispensarà a tots els interessats des de l'Oficina de Turisme. Per l'Ajuntament de l'Arboç és una prioritat el desenvolupament de polítiques actives d'atenció a la tercera edat. Aquesta és una iniciativa que ha estat impulsada amb mitjans propis per la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat