banner est whatsapp

Roben al Cau del Tauró de l´Arboç i s´enduen la base de dades amb el treball de 20 anys

L'Arboç, 28/06/2023 10:41:50

Joan Ribé ha fet una crida demanant als responsables del robatori que retornin aquesta unitat amb aquesta informació perquè no té cap mena de valor per a ells. També fa una crida general a la població per si poden aportar alguna pista sobre el delinqüent o delinqüents o si es troben algun material relacionat


Joan Ribé, propietari del museu "Cau del Tauró" de l'Arboç, ha denunciat un robatori a l'interior de l'equipament el passat dissabte 24 de juny, quan en arribar i obrir va veure clarament que li havien entrat i li havien robat tota mena de material, entre aquest una màquina de foradar i una càmera subaquàtica. També va observar que el o els lladres també s'havien endut dos ordinadors portàtils i un HD extern.

El disc dur extern és el que més ha consternat a Joan Ribé, ja que és on hi havia emmagatzemada la informació de les troballes i recerques que ell mateix havia fet sobre els taurons en les dues darreres dècades.

Val a dir que el museu fa temps que està tancat al públic i només s'obre a demanda o quan els científics volen fer una consulta. La informació s'extreia precisament d'aquest disc dur extern. Joan Ribé ha fet una crida demanant als responsables del robatori que retornin aquesta unitat amb aquesta informació perquè no té cap mena de valor per a ells. També fa una crida a la població per si poden aportar alguna pista sobre el delinqüent o delinqüents o si es troben algun material relacionat amb el robatori.

El Cau del Tauró és el museu més important d'Europa pel que fa a la col·lecció de mandíbules, dents i més de cent espècies d'esquals i gairebé 90.000 elements i peces sobre el món dels taurons.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat