banner est whatsapp

Escalfem motors pel Vida Festival 2023 de Vilanova i la Geltrú

L'Arboç, 22/05/2023 18:36:51

Del 29 de juny a l´1 de juliol se celebrarà la novena edició del festival, i una vegada més, amb un cartell de luxe. Suede, Aurora, Julieta Venegas, Jorge Drexler, Spiritualized i La Casa Azul encapçalen el cartell d´enguany


Foto: el grup Suede

Del 29 de juny a l'1 de juliol se celebrarà el Vida Festival 2023 a Vilanova i la Geltrú en la qual serà la seva 9a edició. Al seu cartell de tres dies ressonen grans noms internacionals com Aurora, Suede, Jungle, Julieta Venegas i Jorge Drexler, però el potent del cartell aquest any és el talent emergent nacional que presenten.

El Vida se celebrarà durant el dia a La Daurada Beach Club i a La Masia d'en Cabanyes al capvespre. Amb els anys, i després del boom dels festivals nacionals postpandèmia, el Vida s'ha convertit en un referent nacional en termes de cura del benestar del públic, fugint d'aglomeracions i garantint la qualitat dels serveis i concerts.

El talent jove i emergent al cartell és més que evident. Des del 2014, Vida té com a objectiu acompanyar els talents musicals en creixement intercalant-los amb figures reconegudes. Sense anar més lluny, Rigoberta Bandini, Maria Arnal o Rosalía han estat algunes de les apostes del festival que van comptar amb el suport abans de popularitzar-se internacionalment.

Per descarregar el cartell del Vida 2023 feu clic aquí

Per a mes informacio i entrades consulteu el web https://www.vidafestival.com/

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat