banner est whatsapp

El 9è ´L´Arboç es mou!´ arriba farcit de novetats amb un juliol ple d´activitats esportives i saludables per a totes les edats

L'Arboç, 15/06/2023 10:29:12

Entre les novetats destaca l´ampliació de l´horari d´activitats matinals per a la gent gran. Inscripcions obertes al PIJ de la Casa de Cultura.


L'Ajuntament de l'Arboç presenta una nova edició de "L'Arboç es mou!", amb un complet programa d'activitats esportives per gaudir del bon temps practicant esport a la vila del 3 al 28 de juliol. En aquesta novena edició, que arriba carregada de novetats, l'Ajuntament aposta per oferir activitats específiques per la gent gran ampliant l'oferta als matins dels dimarts i dijous per oferir classes de ioga i taitxí a càrrec de la Irina Rovira Farré.

Després de l'èxit de les darreres edicions, un any més, la regidoria de Joventut, Esports i Lleure de l'Ajuntament de l'Arboç repeteix l'experiència d'oferir a la ciutadania un programa d'activitats esportives amb l'objectiu d'incentivar la pràctica de l'esport i la vida saludable comptant amb professionals del municipi i les entitats esportives locals.

Pel que fa a les activitats, s'ha augmentat l'oferta per oferir més varietat. Destaquem el taller dels dilluns "Connecta i allibera" dirigit per l'arbocenca Ana Belén Iglesias Navarro, pensat específicament per ajudar a controlar l'estrès i l'ansietat a què sovint estem sotmesos a través d'exercicis de respiració. Una altra novetat d'enguany és el curs d'iniciació al patinatge per a nens i nenes dels dimarts i els divendres. A més, aquest any torna el zumba infantil i d'adults a càrrec de l'Elisabeth Cuevas Hernández.

Totes les activitats programades són variades i tothom en trobarà alguna o més d'una que pugui practicar i satisfer les seves expectatives. Iniciació al pàdel per infants i adults, bàsquet i futbol, Tir amb arc, tallers de receptes saludables a càrrec de la Laura Julià Sevé, ioga, pilates, taller de moviment corporal conscient, o caminades. Un calendari ple d'activitats esportives i saludables per a totes les edats que es duran a terme en diferents punts del municipi.

Cal destacar el vessant solidari de "L'Arboç es Mou!". El preu de la inscripció és de 7 euros per cada activitat, un preu simbòlic per facilitar l'accés a l'esport a tothom. Les activitats que tenen dues sessions setmanals tindran un preu de 7 € o 14 € en funció de les sessions realitzades. Recordem que tots els ingressos aniran destinats íntegrament a l'organització de la VII Cursa contra el Càncer del pròxim 1 d'octubre de 2023.

Les inscripcions es poden formalitzar al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura, al carrer Major 37. Per a més informació poden trucar al 977 670 621 o per correu al pij@arbocenc.cat.

"L'Arboç es Mou!" és un programa ideat, organitzat i finançat per l'Ajuntament de l'Arboç.


 

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat