banner est whatsapp

Gran revetlla de Sant Joan a l´Arboç amb sopar, ball popular i festa jove amb discjòqueis

L'Arboç, 13/06/2023 18:49:52

El divendres 23 de juny a partir de 2/4 d´11 de la nit, a la Sala Polivalent Municipal i amb entrada gratuïta al ball i a la festa jove a l´antic camp de futbol a partir de les 12 de la nit


El divendres 23 de juny a partir de les 21:30 h, l'Arboç celebrarà un any més la tradicional revetlla de Sant Joan. Els actes festius tindran lloc a la Sala Polivalent Municipal, al costat de la rambla del Ball de Bastons, entre el Carrer Nord i el Carrer Salvador Espriu.

La celebració començarà a 2/4 de 10 de la nit, a la mateixa sala polivalent, on es farà un sopar popular amb menú que constarà de meló amb pernil de primer plat, rodó de vedella de segon, i flam de postres a un preu de 15 € per persona. Per a més informació i inscripcions pel sopar popular, cal adreçar-se a la Casa de Cultura de l'Arboç, al carrer Major 37, abans del pròxim dimarts 20 de juny.

A partir de les 11 de la nit, a la mateixa sala polivalent, començarà el ball amb l'actuació de l'orquestra Costa Blanca.L'Ajuntament de l'Arboç ha informat que, atenent les aportacions de "Joves de l'Arboç Reaktor Group", entitat col·laboradora amb la Festa Jove de Sant Joan de l'Arboç, s'amplia l'horari i l'oferta musical d'aquesta Revetlla 2023. Finalment, la festa jove es realitzarà a partir de les 12 de la nit a l'antic Camp de Futbol Municipal, al costat de l'estació de ferrocarril, amb unes millors condicions tècniques i un cartell més ampli amb els millors discjòqueis.

L'entrada del ball i la festa jove serà gratuïta. La revetlla de Sant Joan 2023 és un acte organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat