banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà la festivitat de Corpus Christi aquest cap de setmana

L'Arboç, 08/06/2023 18:42:14

Dissabte es confeccionarà una gran catifa de sorres tenyides al sagrat, al davant de l´església de Sant Julià


L'Arboç celebrarà aquest cap de setmana la tradicional festivitat de Corpus Christi, organitzada per la Parròquia de Sant Julià de l'Arboç i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

El primer acte de la celebració tindrà lloc aquest dissabte 10 de juny a les 5 de la tarda, amb l'elaboració d'una gran catifa de sorres tenyides al davant de l'església de Sant Julià, a càrrec dels nens i nenes que han fet la comunió aquest any, acompanyats de les seves mares i pares a més d'alguns membres de la parròquia. La catifa és un disseny de l'artista local Joan Tuset, i conté els colors de l'Arboç, el lila i el groc, motius eucarístics amb el calze, el pa i l'anagrama de Jesucrist. Els laterals estan decorats amb fulles de llorer.

El diumenge 11 de juny a les 12 del migdia se celebrarà una missa solemne a l'església de Sant Júlia. En acabar la missa es farà una processó que acompanyarà als nens i nenes que recentment han fet la comunió, i que comptarà amb la presència dels gegants nous de l'Arboç, el Chabran i la Llúcia, a més de música tradicional en directe a càrrec del Seguici Festiu de l'Arboç.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat