banner est whatsapp

L´Arboç commemora aquesta setmana el Dia Internacional de la Dona 2022 amb diversos actes

L'Arboç, 07/03/2022 19:06:43

La commemoració clourà amb un dinar popular al Restaurant Don Pelayo


La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració de l'Associació de Dones Arbocenques, organitza tot un seguit d'actes per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2022.

El dimarts 8 de març a les 12 del migdia, a la plaça de Catalunya, es realitzarà una performance a càrrec dels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut de l'Arboç. Seguidament, es farà lectura del manifest elaborat pels mateixos alumnes.

El dimecres 9 de març a 2/4 de 6 de la tarda, a l'Auditori Municipal, es farà un taller amb el títol: "Tu ets bona, tu ets llesta, tu ets important!" a càrrec de les educadores socials de BEFREYA. En acabar hi haurà música en directe.

El dissabte 12 de març a les 12 del migdia, a l'Auditori Municipal, es faran dues conferències de temàtica feminista: "NOTES SOBRE LES DONES ARBOCENQUES DEL SEGLE XV AL SEGLE XVIII" a càrrec de l'arbocenc Pere Simón Abellán, i seguidament, "FEMINISMES MILITANTS: LA LLUITA A FAVOR DELS DRETS DE LES DONES A L'EUROPA OCCIDENTAL dels segles XIX i XX". a càrrec de l'arbocenca Meritxell Simón Martín.

En acabar es farà un dinar al Restaurant Don Pelayo. Preu 13 €/persona. Inscripcions a l'Auditori Municipal





 

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat