banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç fa una crida a tothom per a recollir articles de primera necessitat per Ucraïna

L'Arboç, 03/03/2022 11:10:50

Coincidint amb l´inici de recollida avui dijous a les 7 de la tarda, també es farà una concentració contra la guerra i en solidaritat amb el poble ucraïnès just davant de la casa consistorial


L'Ajuntament de l'Arboç també es mobilitza per donar suport a la població d'Ucraïna que pateix els atacs russos fent una crida general a la població per a recollir material i articles de primera necessitat. Per això s'ha habilitat l'Antic Cafè Arbosense (c/Major 28), al costat de l'Ajuntament, com a punt de recollida a partir d'avui dijous dia 3 de març a les 7 de la tarda, coincidint amb la concentració en solidaritat amb el poble ucraïnès. Posteriorment, el punt de recollida continuarà obert de dilluns a divendres de 7 a 8 de la tarda i els dissabtes de 12 a 1 del migdia. L'Ajuntament s'encarregarà de fer arribar tot el material fins al Consolat d'Ucraïna.

Des de l'Ajuntament es fa una crida a la solidaritat davant d'un país europeu víctima dels atacs de les tropes russes des del passat 24 de febrer. Infraestructures hospitalàries han estat destruïdes pels bombardejos, la població civil ja ha rebut l'impacte directe de la guerra i el material de primera necessitat comença a escassejar. Per aquest motiu serà benvinguda tota ajuda.

Podeu consultar la llista d'articles necessaris seguidament.

 




 

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat