banner est whatsapp

L´Ajuntament l´Arboç impulsa dos nous cursos gratuïts d´informàtica de nivell 1 i 2

L'Arboç, 02/03/2022 20:44:00

Oberts a tota la població, es donarà prioritat als arbocencs i arbocenques que estan a l´atur


L'Ajuntament de l'Arboç, a través del Servei d'Ocupació Municipal SOM organitza dos nous cursos d'informàtica dirigits a persones amb ganes d'aprendre sobre les eines digitals i les xarxes socials. El primer és un curs de nivell 1 de 21 hores (Promoure l'ús dels canals i eines digitals), adreçat a persones sense coneixements previs d'informàtica. Aquest es realitzarà els dies 22, 24, 29, 31 de març i 5 i 7 d'abril 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre, a l'Aula de Can Freixas, gratuït i les places estan limitades a un total de 12 alumnes.

El segon curs és de nivell 2 (Word, Excel i Internet), i està dirigit a persones amb coneixements bàsics d'informàtica. Es durà a terme els mateixos dies 22, 24, 29, 31 de març i 5 i 7 d'abril, de les 9 del matí a 2/4 d'1 del migdia a l'Aula de Can Freixas, i constarà d'un total de 21 hores. És gratuït i les places estan limitades a un total de 12.
Les persones interessades a apuntar-se als cursos han de contactar per telèfon amb l'Ajuntament de l'Arboç al 977 670 083, per tal d'obtenir la cita prèvia i enregistrar la instància amb els següents documents obligatoris:

1. DNI

2. VOLANT D'EMPADRONAMENT (Prioritat persones empadronades al municipi),

3. DARDO (Prioritat persones a l'atur).

A causa de l'increment de persones per a fer aquest curs, se seleccionaran els alumnes per ordre d'inscripció. Aquests cursos són una iniciativa impulsada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat