banner est whatsapp

Les famílies de l´Arboç es beneficien amb gairebé 50.000 euros en arbocetes en la darrera campanya comercial

L'Arboç, 02/03/2022 19:51:19

Promoguda per l´ajuntament, "Comprar a l´Arboç, el millor regal!" ha comptat amb una participació record de 55 comerços


L'Ajuntament de l'Arboç ha fet una valoració molt positiva de la segona edició de la campanya de dinamització del comerç local: Compra a l'Arboç, el millor regal!. Un cop finalitzada el passat 15 de febrer, els resultats obtinguts han beneficiat, per una banda, a gairebé 1.600 famílies que han comprat amb les arbocetes, i per l'altre la xifra rècord de 55 comerços que han participat i s'han beneficiat, sense cap cost.

En total, l'Ajuntament ha injectat 49.035 € en arbocetes per tal d'ajudar i promoure la dinamització del comerç local davant de la crisi sanitària, econòmica i social. Aquesta campanya va començar el passat 20 de desembre de 2021 i va durar fins al 15 de febrer de 2022. Enguany a la campanya també s'hi podien sumar bars i restaurants. A més, es va posar com a condició, un màxim de 700 arbocetes que com a màxim podien rebre cada establiment participant amb la intenció de repartir entre tots els comerços. Finalment, de mitjana cada comerç participant va recollir arbocetes per valor de 900 € que l'Ajuntament, mitjançant una aplicació liquidava a l'establiment quinzenalment.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de l'Ajuntament expliquen que l'experiència ha estat novament molt positiva en el sentit d'incentivar a consumir per part de la població als comerços de la vila i, per altra banda, ajudar al comerç local després de la crisi derivada de la pandèmia

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat