banner est whatsapp

L´Arboç a punt per a la Rua de Carnaval 2022 d´aquest diumenge 27 de febrer

L'Arboç, 23/02/2022 18:34:10

Després de la seva suspensió el passat 2021 per la Covid-19, és un dels actes festius més esperats per tothom


La vila de l'Arboç va recuperant la vida social, festiva i cultural que tant la caracteritza,
i deixant enrere de mica en mica els estralls provocats per la Covid-19. El pròxim acte important que se celebrarà a l'Arboç és el Carnaval 2022, una de les grans rues del Penedès.

La cita amb aquesta gran festa arriba aquest diumenge 27 de febrer a partir de les 12 del migdia pels carrers de l'Arboç, amb la Rua de Carnaval de l'Arboç 2022, i en un ambient festiu i de disbauxa amb el següent recorregut: avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer, carrer de Rafael de Casanova, carrer de Masdovelles, carrer Ricard Domingo, avinguda de Sant Jordi, carrer d'Andreu Suriol, avinguda del Penedès, plaça de Catalunya, Via Augusta, passeig de La Panxita, carrer de la Muralla, avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, carrer Major i finalitzant aproximadament a les 2 de la tarda a la rambla de Josep Gener.

Per segona vegada la Rua del Carnaval de l'Arboç forma part del Carnaval del Penedès Marítim conjuntament amb els carnavals de El Vendrell, Calafell i Cubelles.

Des de l'Ajuntament de l'Arboç fan una crida a tothom a gaudir del carnaval amb civisme i responsabilitat, seguint en tot moment les mesures sanitàries vigents contra la Covid-19.

Tots els actes de Carnaval els organitza l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat