banner est whatsapp

L´arbocenc Isaac Vives es proclama campió de Catalunya Junior de taekwondo per segon any consecutiu

L'Arboç, 16/02/2022 13:44:12

S´ha classificat per participar en el campionat d´Espanya que se celebrarà a Jaén el pròxim mes de març

El passat diumenge 13 de febrer, el Complex Esportiu Municipal La Mar Bella de Barcelona va acollir el Campionat de Catalunya Júnior on va participar el Club Taekwondo l'Arboç amb dos lluitadors, Isaac Vives i Sergio Rovira. Isaac Vives es va proclamar campió per segon any consecutiu en aquesta categoria, aconseguint una nova medalla d'or després de guanyar els seus 3 combats amb una diferència de 20 punts.

Sergio Rovira, després de fer un molt bon combat, perdia per 3 punts i es quedava a les portes de la medalla.

El Campionat de Catalunya Junior és puntuable per classificar-se i participar en el campionat d'Espanya que se celebrarà el pròxim mes de març a Jaén, on Isaac Vives lluitarà per assolir més medalles i trofeus al seu palmarès i pel club arbocenc.

Font: Redacció