banner est whatsapp

L´allotjament turístic MAJOR 33 de l´Arboç obté la màxima puntuació als Traveller Review Awards 2022

L'Arboç, 11/02/2022 14:21:16

Està situant a l´emblemàtic edifici modernista conegut com a "Ca l´Amiguet"


🏵✈️ L'allotjament turístic "Major 33" de l'Arboç ha obtingut la puntuació màxima de 10 sobre 10 als prestigiosos Traveller Review Awards 2022 de Booking.com. Aquest resta ubicat al sector central del carrer Major, a l'emblemàtic edifici conegut com a "Ca l'Amiguet", i abans com Cal Romagosa, Cal Murtró i Ca l'Olivella. Aquesta imponent casa senyorial d'estil eclecticista fou construïda l’any 1887.
 
Per optar a aquest premi cal que l'allotjament tingui una puntuació mitjana dels comentaris dels clients entre 8 i 10. La puntuació final s'assoleix de la mitjana de totes les puntuacions dels clients de Booking.com, tant del web com de l'app, entre l'1 de desembre de 2018 i el 30 de novembre de 2021.
 
La puntuació màxima de 10 sobre 10 és molt difícil d'aconseguir, i és un reflex de l'excel·lència, els detalls únics que s'ofereixen al visitant, i la qualitat de l'Arboç com a destinació turística.
 
La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Arboç ha agraït públicament l'esforç, la dedicació i l'aposta per l'Arboç com a destinació turística, i que ha permès al propietari de l'allotjament "Major 33" obtenir aquest important reconeixement per part de Booking.com, una de les companyies digitals de viatges més grans i amb més visites de tot el món.
 
"Major 33" també figura com allotjament recomanat a la "Ruta del Vi del Penedès", una agrupació d'empreses i entitats, gestionada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, que ofereixen experiències turístiques dins de l'àmbit Penedès: cellers, allotjaments, restaurants, museus, botigues especialitzades i serveis turístics.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc #booking

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat