banner est whatsapp

L´Elenc Artístic Arbocenc tornarà a representar JESUCRIST SUPERSTAR aquest dissabte 19 de març

L'Arboç, 16/03/2022 18:51:07

La reposició està motivada pel gran èxit de l´obra entre el nombrós públic assistent en les tres representacions d´estrena el desembre de 2021, i perquè que molta gent es va quedar sense la possibilitat de gaudir de l´espectacle per la gran demanda de localitats


A causa del gran èxit entre el nombrós públic que va assistir a les tres representacions d'estrena del passat desembre, i perquè que molta gent es va quedar sense la possibilitat d'aconseguir entrades per la gran demanda de localitats, l'Elenc Artístic Arbocenc ha decidit tornar a posar en escena el famós musical "Jesucrist Superstar". Serà per Sant Josep, aquest dissabte 19 de març a les 6 de la tarda, al teatre "El Centre" de l'Arboç.

Una obra apta per a tots els públics.

Jesucrist Superstar és la cèlebre òpera rock estrenada els anys setanta a Broadway, una obra de referència mundial. La dels de l'Arboç està versionada en català i compta amb les veus dels propis membres de la companyia. Una quarantena d'actors i al voltant de trenta assistents darrere l'escenari, és l'equip humà que dona cos i vida a un espectacle que compta amb una escenografia espectacular.

Últimes entrades anticipades a la venda a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital número 20 de l'Arboç. El preu de l'entrada individual és de 10 euros pels socis i 15 euros pel públic general.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat