banner est whatsapp

Adif adjudica les obres del sistema d´electrificació en el tram l´Arboç - Castellbisbal

L'Arboç, 03/02/2022 14:24:29

L´objectiu és modernitzar les instal·lacions en un tram que registra una densitat elevada de trànsit ferroviari


Adif acaba d'autoritzar l'adjudicació de les obres de tractament integral de la línia aèria de contacte al tram l'Arboç-Castellbisbal, a la línia d'ample convencional Barcelona - Vilafranca del Penedès -Sant Vicenç de Calders, per import de 6,5 milions d'euros. Aquesta actuació s'inclou al Pla de Rodalies i compta amb un termini d'execució estimat d'un any.

La finalitat d'aquests treballs, que han estat adjudicats a Elecnor Serveis i Projectes (anteriorment Elecnor), és dotar les instal·lacions de nous equipaments per augmentar la fiabilitat, la durabilitat i la disponibilitat d'aquestes instal·lacions, essencials per garantir la qualitat de l'explotació ferroviària.

Les operacions es duran a terme a les estacions de l'Arboç, els Monjos, Vilafranca del Penedès, la Granada, Sant Sadurní d'Anoia, Gelida, Martorell i Castellbisbal.

També s'actuarà en els trajectes l'Arboç-Els Monjos, Els Monjos-Vilafranca del Penedès, Vilafranca del Penedès-La Granada, La Granada-Sant Sadurní d'Anoia, Sant Sadurní d'Anoia-Gelida i Gelida-Martorell. Aquests trajectes estan alimentats per les subestacions elèctriques de tracció dels Monjos, Sant Sadurní d'Anoia, Martorell i Castellbisbal.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat