banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç participen a les Decennals de Valls

L'Arboç, 02/02/2022 13:05:29

L’esdeveniment reuneix cada deu anys les colles castelleres en un únic lloc, espai i dia amb esperit no competitiu


Pilar de 4 dels Minyons a la Plaça del Blat. (Foto: Eduard Kemperman).

Els Minyons de l'Arboç van actuar aquest passat diumenge 30 de gener a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls, un esdeveniment que reuneix cada deu anys les colles castelleres en un únic lloc, espai i dia amb esperit no competitiu.

En aquesta ocasió, a causa de la pandèmia, les colles participants en la trobada han estat 28: Minyons de l'Arboç, Castellers de Badalona, Castellers d'Esparreguera, Castellers del Foix de Cubelles, Vailets de Gelida, Margeners de Guissona, Moixiganguers d'Igualada, Castellers de Mediona, Castellers de Mollet, Colla Castellera Matossers de Molins de Rei, Torraires de Montblanc, Castellers del Poble Sec, Xiquets de Reus, Castellers del Riberal de la Catalunya Nord, Castellers de les Roquetes, Castellers de Sabadell, Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, Xiquets del Serrallo, Colla Jove de Castellers de Sitges, Colla de Castellers Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Terrassa, Nois de la Torre, Xiquets de Torredambarra, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca i Xiquets de Vila-seca.

El format de la trobada ha estat de tres rondes simultànies al Passeig de l'Estació, on els Minyons de l'Arboç, a causa de la situació covid i la falta de pom de dalt, han fet pilars. Van aixecar un pilar de 4, en segona ronda dos intents desmuntats de pilar de 4 i un pilar de 4, i per acabar en tercera ronda un altre pilar de 4.
 
A continuació van anar a la plaça del Blat, on cada colla castellera, per ordre d'arribada a la plaça, feien un pilar. Els Minyons van fer un pilar de 4 molt emocionant per tot el que representa enlairar un castell a la plaça del Blat.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat