banner est whatsapp

L´Arboç celebra demà dissabte 29 de gener la tradicional benedicció i venda de coques de Sant Antoni

L'Arboç, 28/01/2022 10:43:20

La reserva de la coca es pot fer a la Casa de Cultura, al carrer Major 37, fins avui divendres 28 de gener a l´1 del migdia. Cal fer el pagament en el moment de la reserva.


Demà dissabte 29 de gener torna a l'Arboç la tradicional cerimònia de benedicció i venda de coques de Sant Antoni.

La venda de les coques començarà a partir de les 11 del matí,  i en un únic punt de venda que s'instal·larà a la plaça de la Vila. El preu de les coques serà de 7 € la unitat i 12 € la parella. Com ja és habitual, la recaptació de la venda de les coques anirà destinada al Menjador Social de l'Arboç.

Des de l'Ajuntament de l'Arboç recomanen anticipar-se i realitzar la reserva de les coques a la Casa de Cultura fins avui divendres 28 de gener a les 13 h. Cal fer el pagament en el moment de fer la reserva.

L'Ajuntament també recorda que cal seguir totes les normes establertes per evitar contagis com l'ús obligatori de mascareta, el manteniment de la distància de seguretat i l'ús de gel d'hidroalcohòlic per mantenir les mans netes. Es demana la responsabilitat de tothom. La venda de coques de Sant Antoni està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració de l'Associació de Dones Arbocenques.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat