banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç apadrinen els Xiquets de Torredembarra

L'Arboç, 28/01/2022 10:12:42

L´any 2013 la colla arbocenca va apadrinar dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts


Els Minyons de l'Arboç acaben d'anunciar en un comunicat l'apadrinament de la colla castellera els Xiquets de Torredembarra. El passat dissabte 22 de gener, i després de diverses reunions, d'estudiar la metodologia i per l'esperit de superació que es respira a la nova colla, el president dels Minyons, Laureà Inglada Solé, ho va proposar a la Junta Administrativa, aprovant aquesta l'apadrinament de la colla torrenca.

La voluntat de potenciar la cultura castellera arreu del territori ha portat als Minyons a prendre aquesta decisió, i a fer un pas més enllà en la germanor i suport vers la cultura tradicional.

Els Xiquets de Torredembarra, constituïts l'octubre de 2018 com a colla, i fundats el 2017, han debutat enguany amb castells de 6, consolidant la seva millor actuació a l'Arboç. El passat desembre van actuar junt amb els Minyons en la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç, que recuperava la cita amb els castells després de tretze anys sense cap actuació. Van fer el 3d6 amb el pilar, el primer 4d6 amb el pilar de la seva història i acabant amb un 3d6. Una gran actuació.

Els Minyons de l'Arboç ja van ser padrins dels Carallots, de Sant Vicenç dels Horts l'any 2013, i batejats el 26 de maig del mateix any. Així doncs, la colla arbocenca es compromet novament a oferir el suport tècnic, social i associatiu que regeix l'apadrinament dels Xiquets de Torredembarra.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat