banner est whatsapp

L´Arboį celebrarā el Carnaval 2022 adaptat a la situaciķ i mesures sanitāries que es donin

L'Arboç, 24/01/2022 10:33:27

El passat dijous la junta de govern va aprovar les bases que regulen la celebraciķ, i que es podran adaptar segons les restriccions sanitāries vigents. El període d´inscripcions per participar-hi s´obrirā de l´1 al 15 de febrer.


L'Arboç celebrarà el Carnaval 2022 el diumenge 27 de febrer tal com ja es va anunciar des de l'Ajuntament. El passat dijous 20 de gener la junta de govern local va aprovar les bases d'aquesta tradicional celebració, que enguany s'adaptarà a la situació sanitària i les restriccions que en derivin. El període per a fer les inscripcions s'obrirà el dimarts 1 de febrer amb termini el dia 15. Hi podran participar fins a un màxim de 27 carrosses i 7 comparses.

La inscripció es podrà tramitar de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (OAC), en cas de persones físiques, i telemàticament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament, en cas de persones físiques o jurídiques, segons el que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú en les administracions públiques.

De moment ja s'ha avançat que, per tal d'adaptar la celebració a la present situació sanitària, es limitarà el nombre de participants en cada carrossa. A més, l'ús de mascareta serà obligatori durant tot el recorregut en no poder garantir la distància de seguretat d'1,5m. També es limitarà la ingesta d'alcohol.

Des de l'Ajuntament també recorden que els grups que incompleixin les bases podran ser expulsats de les rues, fet que els comportarà la pèrdua de la subvenció, a més del dret a participar en futures edicions. Així mateix, també recorda que la normativa reguladora del carnaval podrà ser modificada en qualsevol moment per complir amb les restriccions sanitàries vigents.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat