banner est whatsapp

L´Arboç obre la convocatòria de 3 noves línies d´ajuts per incentivar l´activitat econòmica i l´ocupació

L'Arboç, 18/01/2022 10:53:33

L´Ajuntament destinarà més de 30.000 € a subvencionar l´inici d´una activitat econòmica en un local buit de la vila, la contractació de persones desocupades, i les persones donades d´alta com autònoms entre l´1 de gener i el 31 de desembre de 2021


En la primera junta de govern municipal del 2022, l'Ajuntament de l'Arboç ha aprovat un seguit de subvencions amb l'objectiu de fomentar l'activitat econòmica i la contractació de persones desocupades i la seva estabilitat laboral.

La primera línia subvencionarà a les empreses o comerços de l'Arboç que hagin fet noves contractacions laborals durant l'any 2021. La corporació municipal vol seguir així, com en els darrers anys, amb aquesta línia d'estímuls que subvenciona les contractacions amb entre 400 € i 1.200 € en funció del tipus de contracte laboral. El termini per sol·licitar aquesta subvenció s'inicia avui 17 de gener i fins al 28 de febrer a través de la Seu Electrònica (www.arbocenc.org)

Per als autònoms, amb la voluntat de fomentar i promoure l'activitat econòmica al municipi, la corporació municipal ha aprovat la subvenció directa a les persones, empadronades a l'Arboç que s'hagin donat com a autònoms al règim RETA i mutualitats equivalents entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2021. La quantia a percebre serà de 360 €, equivalent a la quota d'autònoms bonificada durant 6 mesos. L'Ajuntament destinarà per aquesta subvenció fins a un màxim de 7.200 €. La quantia rebuda haurà de destinar-se per a pagaments a la Seguretat Social. El termini per sol·licitar aquest ajut finalitzarà el 28 de febrer.

La tercera línia d'ajuts van destinades a emprenedors que hagin engegat una activitat econòmica en un local buit o en remodelin un d'existent al municipi de l'Arboç. L'Ajuntament subvencionarà les llicències d'activitat acomplertes dins del període comprès des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de l'any 2021.

El Consistori vol ajudar amb aquestes subvencions el teixit comercial local. En total es destinaran com a màxim 4.500 € i els imports que s'atorgaran aniran en funció del règim al qual estigui sotmesa l'activitat en qüestió. En qualsevol cas, l'import màxim de subvenció a percebre per cada sol·licitant no podrà excedir:

- Llicència ambiental: 600 €.

- Comunicació prèvia d'obertura: 360 €.

- Comunicació prèvia o declaració responsable: 200 €


Tota la informació i la documentació necessària per a fer la presentació de la sol·licitud de qualsevol subvenció es pot trobar a la seu electrònica www.arbocenc.org . S'hi podran acollir totes les activitats iniciades entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2021.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat