banner est whatsapp

L´Arboç tindrà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics a l´aparcament del Poliesportiu Municipal

L'Arboç, 12/01/2022 10:43:03

Podrà carregar dos vehicles simultàniament en 4 hores amb lliure accés


L'Ajuntament de l'Arboç instal·larà un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics al pàrquing del Poliesportiu Municipal. Aquesta instal·lació es durà a terme durant les pròximes setmanes. Quan entri en funcionament, el nou punt de recàrrega estarà operatiu durant les 24 hores del dia i tindrà capacitat per a carregar dos vehicles simultàniament amb unes 4 hores.

Adrià Molina, regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de l'Arboç, ens explicava que "la instal·lació d'aquest nou punt de càrrega semi ràpida per a vehicles elèctrics és un pas més en la transició cap a una mobilitat cada vegada més sostenible, i que té l'objectiu de reduir les emissions i promoure l'ús de vehicles sense combustibles fòssils a la vila". Amb el mateix propòsit, en el ple municipal del mes d'octubre passat, es va aprovar la bonificació del 75% de l'impost de circulació per als vehicles amb etiqueta 0.

Aquesta actuació ha estat impulsada des de la Regidoria de mobilitat i noves tecnologies, s'ha dut a terme a través de l'Associació Catalana de Municipis, i està cofinançada pel Pla Moves III amb un cost total de 17.951,37€.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat