banner est whatsapp

A presó el lladre multireincident que va agredir un vigilant al polígon industrial de l´Arboç

L'Arboç, 21/12/2021 10:19:38

Va accedir junt amb un altre home a les instal·lacions d´una empresa de transports per robar material. Els Mossos informen que es tracta d´un lladre amb un llarg historial delictiu amb més de 70 detencions


El jutjat de guàrdia de El Vendrell ha enviat a presó un lladre de trenta-nou anys per haver comès vuit robatoris, un d'ells violent i en el que va agredir un vigilant de seguretat d'una empresa de transports del polígon industrial de l'Arboç. El detingut, que va actuar acompanyat d'un altre home que els Mossos estan buscant, volia furtar el material que hi havia dins i arribant a colpejar el vigilant de seguretat. En veure's descoberts van fugir amb una furgoneta sense poder endur-se res. En detenir-lo, la policia també va comprovar que no tenia permís de conducció. Se li atribueixen set robatoris més amb força a diferents punts de la nostra comarca.

La investigació va arrencar el 8 de novembre, quan els propietaris d'un habitatge d'una urbanització de Banyeres van sorprendre l'home quan intentava entrar. El lladre va aconseguir fugir, però no es va poder emportar res de l'immoble. Pocs dies després, entre el 16 de novembre i el 6 de desembre, els Mossos van rebre l'avís que s'havien produït tres robatoris amb força i dues temptatives en un mateix domicili, al carrer Marca Hispànica de Segur de Calafell.

Els investigadors van comprovar que en tractar-se d'una segona residència els lladres havien canviat el pany després d'inutilitzar el sistema d'alarma i videovigilància, i d'aquesta manera poder anar preparant els objectes i endur-se'ls discretament. Els Mossos van acabar determinant que els responsables d'aquests fets tenien relació amb un altre robatori el 20 de novembre en el magatzem d'un conegut restaurant de la urbanització Priorat de Banyeres del Penedès, on van robar una bicicleta BTT i un casc.

Es dona la circumstància que aquests elements es van intervenir unes hores després d'un cotxe que havia comès una infracció de trànsit a l'N-340 a Castellet i la Gornal. Els seus ocupants no van poder acreditar-ne ser els propietaris i els agents els hi van requisar. Posteriorment i arran de la denúncia presentada pels seus propietaris, es va determinar que els havien robat.

Segons informen els Mossos, el detingut és un lladre multireincident, amb un ampli historial delictiu amb més de 70 detencions. Val a dir que de les darreres investigacions es desprèn que el detingut té una alta i continua activitat en tota classe de delictes contra el patrimoni al Baix Penedès.







 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat