banner est whatsapp

L´Arboç acull dues jornades del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva PNTD de tir amb arc

L'Arboç, 13/12/2021 18:09:36

Hi han participat un total de 24 esportistes de les divisions d´arc compost i recorbat, i 14 tècnics de la Federació Catalana.


El cap de setmana del 4 i 5 de desembre, les instal·lacions esportives del Club de Tir amb Arc Arboç van acollir una concentració de la Línia 1 (Detecció de talents) del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva (PNTD) 2021/2022 de la RFETA, amb la col·laboració del Pla de Tecnificació (PTB) de la FCTA.

En aquesta concentració hi van participar un total de 24 esportistes de les divisions d'arc compost i recorbat, i 14 tècnics de la Federació Catalana. Els tècnics RFETA responsables d'aquesta concentració va ser els entrenadors Carlos Morillo i Matija Zlender.

Durant aquestes jornades s'han treballat diferents conceptes tècnics, seguint els objectius de tecnificació habituals a les concentracions del PNTD i PTB. D'una banda, els tècnics de la RFETA i en col·laboració amb els tècnics personals dels esportistes, va estudiar tècnicament a tots els esportistes amb l'objectiu d'establir una sèrie de propostes que ajudin a millorar i treballar els aspectes tècnics que augmenten el rendiment dels arquers i arqueres.

D'altra banda, es va fer un treball físic i psicològic amb esportistes i tècnics per tal d'enriquir els seus coneixements en aquestes àrees i adquirir noves habilitats que els ajudin en la seva formació com a tècnics i arquers.


La Real Federación Española de Tiro con Arco ha volgut agrair al Club Tir amb Arc Arboç i a l'Ajuntament de l'Arboç fer possible aquesta concentració, i a Jordi Farran per les fotografies de la jornada.

Font: Redacció

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat