banner est whatsapp

L´Arboç sortejarà 100 premis entre els clients que facin compres en les parades de la 809a Fira de Santa Llúcia

L'Arboç, 10/12/2021 13:05:42

L’Ajuntament de l´Arboç reedita la campanya “Compra a la Fira”, i una compra en qualsevol parada es podrà entrar en els sortejos


Aquest cap de setmana arriba la 809a Fira de Santa Llúcia a l'Arboç, i enguany, l'Ajuntament reedita la campanya "Compra a la Fira", en la qual les parades dispensaran butlletes a tots els compradors que seran bescanviables per números a la carpa que l'organització tindrà instal·lada a la plaça de la Vila.

A més, també es podran adquirir números directament per 50 cèntims per entrar a qualsevol dels sorteigs que es faran d'un dels 90 lots de productes alimentaris de proximitat. I a més, també se sortejaran 10 lots d'un pernil amb una ampolla de cava inclosa. En aquest cas, les butlletes tindran un cost d'1 €. Durant les dues jornades de la fira es realitzaran diferents sorteigs; el dissabte a la tarda a les 19 h a les 20 h i a les 21 h, i el diumenge a les 14 h, a les 18:30 h, a les 19:30 h i a les 20:30 h.

Tots els sorteigs es duran a terme a la carpa de l’organització davant de l’Ajuntament i els números premiats romandran exposats perquè els afortunats puguin recollir els premis en qualsevol moment.

Amb més de 800 anys d’història, la Fira de l’Arboç està plenament consolidada i consta catalogada com la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí. Podeu consultar el programa d’actes a l’adreça: http://www.arbocenc.org/uploads/RESCD6497211203_programasta.pdf

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat