banner est whatsapp

65.000 euros en arbocetes en la segona campanya ´L´Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal´

L'Arboç, 10/12/2021 12:36:49

Cada família, segons el nombre de membres, rebrà entre 20 € i fins a un màxim de 50 € en Arbocetes per gastar en els comerços participants.


💵🛒🛍 L'Ajuntament de l'Arboç endegarà els pròxims dies una segona edició de la campanya comercial "L'Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal", amb l'objectiu d'incentivar la reactivació del petit comerç, els serveis i l'hostaleria locals.
 
Després de l'èxit de la campanya que es va dur a terme l'any passat, i que es va ampliar durant dos mesos més, des de la Regidoria de Promoció econòmica han estimat que aquesta nova campanya tindrà un impacte positiu de més de 100.000 € pel comerç local.
 
Aquesta serà la segona edició de la campanya de dinamització comercial per ajudar d'una manera directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la campanya de Nadal i fins al 7 de febrer de 2022. Amb aquest objectiu l'Ajuntament entregarà 65.000 € en "arbocetes" a les famílies del municipi que podran gastar durant el temps que duri la campanya, del dilluns 20 de desembre al dilluns 7 de febrer, en els comerços que hi participin.
 
L'Ajuntament entregarà a totes les famílies arbocenques vals en Arbocetes per valor de 20€ a 50€ per unitat familiar, depenent del nombre de membres.
 
En aquesta edició hi haurà 4 tipus de vals d'arbocetes, tots de 5 €, i segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica, Comerç al detall i Restauració. Aquest any, s'incorpora la nova categoria Restauració que inclou bars i restaurants de la vila.
 
Per aconseguir les arbocetes un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals amb el DNI, NIE o Passaport a partir del dijous 16 de desembre, presencialment, a la Casa de Cultura i al Poliesportiu, segons el carrer on s'estigui empadronat. Properament l'Ajuntament de l'Arboç informarà dels punts oficials i dels horaris de recollida. També es poden sol·licitar per Internet a través del web municipal: www.arbocenc.org i es rebran per correu electrònic.
 
Els comerços de la vila participants hauran de posar un cartell que proporcionarà l'Ajuntament on s'informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten arbocetes d'una de les 4 tipologies. A la web arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços on es poden gastar les arbocetes. És important recordar que el fet de participar en aquesta campanya no suposa cap cost econòmic pel comerç. L'Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #campanyacomercial #arbocetes




 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat