banner est whatsapp

La XXVI Plantada i Exhibició de Puntaires de l´Arboç comptarà amb centenars de participants

L'Arboç, 07/12/2021 18:17:11

Cal destacar la classe magistral sobre la tècnica arbocenca per fer un guipur que impartirà la mestra puntaire arbocenca Mercè Ribas Boronat


Des d'aquest pròxim divendres 10 de desembre, l'Arboç viurà un cap de setmana ple d'activitats amb la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, i que servirà per donar el tret de sortida a la campanya de Nadal a la nostra Vila.
 
Uns dels actes més concorreguts i de més renom serà la XXVI edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aplegarà un gran nombre de puntaires d'arreu de Catalunya i diferents parts de l'estat espanyol. En paral·lel, hi haurà un gran mercat de productes relacionats amb la punta al coixí amb més de 20 parades especialitzades a la plaça d'Antonio Machado i els carrers adjacents. Cal destacar la classe magistral de punta al coixí sobre la tècnica arbocenca per fer un guipur, i que impartirà la mestra arbocenca Mercè Ribas Boronat a les 12:15 h de diumenge 12 de desembre, a la mateixa plaça d'Antonio Machado.
 
Enguany es torna a celebrar el "Gran Sorteig de Santa Llúcia", amb butlletes al preu d'1 euro que es poden adquirir a l'Oficina de Turisme i a la XXVI Plantada el mateix diumenge. Hi haurà diferents regals, destacant com a primer premi un punt de llibre confeccionat per la puntaire arbocenca i Mestra Artesana Mercè Ribas i com a segon premi, una joia de bijuteria gentilesa de Joieria i plateria JJ Ventura.
 
Amb més de vuit-cents anys d'història, la Fira arbocenca està plenament consolidada i consta catalogada com l'única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí. Podeu consultar el programa d'actes a l'adreça: http://www.arbocenc.org/uploads/RESCD6497211203_programasta.pdf
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #firesifestes #puntaalcoixi #puntaires #artesania

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat