banner est whatsapp

Incendi amb ferits greus al Polígon Industrial del Foix de l´Arboç

L'Arboç, 03/12/2021 12:32:22

Fins ara hi ha tretze persones ferides, tres d´elles greus que han estat traslladades d´urgència. S´ha activat el Procicat en fase de prealerta perquè a l´empresa hi ha materials inflamables com dissolvents


Una imatge de la nau destruïda (Bombers de la Generalitat)

Un incendi declarat aquest matí de divendres ha cremat almenys cinc camions al Polígon Industrial del Foix de l'Arboç, cosa que ha provoca una important fumera negra que es veu a diversos quilòmetres de distància i que ha ferit de diversa consideració a tretze persones, tres de forma greu, que han estat evacuats pel Sistema d'Emergències Mèdiques SEM, que ha enviat dotacions terrestres i dos helicòpters medicalitzats.

L'incendi ha cremat totalment la nau de reciclatge de Catalana de Residus i n'ha col·lapsat la coberta. Col·lateralment, ha afectat també una cisterna i tres remolcs de camió del solar del costat i sis cotxes que estaven aparcats al carrer. És el tercer incendi ocorregut a la mateixa empresa en els darrers deu anys.

L'avís del foc ha estat a les 11 del matí en un aparcament entre dues naus industrials del carrer Tallers. Els Bombers de la Generalitat han enviat onze dotacions.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat