banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç i la Fundació La Caixa renoven el conveni d´ajuts d´urgència social

L'Arboç, 29/11/2021 18:10:08

És una aportació de 3.000€ per a pal·liar situacions de necessitat a les famílies de la Vila


L'Ajuntament de l'Arboç i CaixaBank van signar el passat dimecres 17 de novembre un conveni de col·laboració segons el qual, la Fundació "la Caixa" a través de CaixaBank fa una aportació de 3.000 € als Serveis Socials Bàsics de l'Arboç per a pal·liar situacions de necessitat a les famílies arbocenques. Algunes necessitats incloses són: ajuts als llibres de text per a famílies desfavorides, ajuts per a sufragar les despeses de subministraments bàsics (aigua, electre i gas) per a famílies que no disposen de recursos suficients per afrontar-les, ajuts al banc d'aliments o al Centre Obert.

La finalitat d'aquests ajuts és l'atenció i pal·liament de determinades situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques, en què es poden trobar les famílies que no disposen de recursos econòmics suficients per afrontar-les i no estan en condicions d'aconseguir-los o rebre'ls d'altres fonts.

Des de l'Ajuntament destaquen que aquest conveni que s'ha renovat amb la Fundació la Caixa representa un important suport econòmic per als Serveis Socials Bàsics de l'Arboç

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat