banner est whatsapp

Commemoració del 25N a l´Arboç amb diferents actes aquest dijous i divendres

L'Arboç, 23/11/2021 10:10:57

Amb motiu del Dia Internacional per a l´eliminació de la violència envers les dones


L'Ajuntament de l'Arboç commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb diferents actes aquest pròxim dijous 25 i divendres 26 de novembre.

Dijous 25 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda davant de la Casa de Cultura es farà la lectura del manifest a càrrec de l'Eduard Amat, educador del projecte "Sis Adolescents". A continuació tindrà lloc un acte reivindicatiu que anirà a càrrec de l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració l'Associació de dones arbocenques (ADA).

L'endemà divendres 26 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda, a la Biblioteca Municipal de l'Arboç, la companyia de teatre La Porta de Fusta ens explicarà contes per a la igualtat. En acabar els contes es realitzarà un taller de treballs manuals i pintacares. Val a dir que l'aforament a la Biblioteca està limitat a 30 persones, per aquest motiu es recomana fer reserva prèvia al telèfon 977 67 19 92 o al correu electrònic biblioteca@arbocenc.cat.

Els actes del 25N estan organitzats per la Regidoria de Benestar Social, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç i l'Associació de Dones Arbocenques.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat