banner est whatsapp

El Drac Badalot de l´Arboç present en la 15a edició del Cucafera Folk

L'Arboç, 22/11/2021 13:20:11

Se celebra a Tortosa del 19 al 27 de novembre. La música, les tradicions i la imatgeria festiva prenen la ciutat durant dos caps de setmana consecutius


El passat divendres 19 de novembre arrencava a Tortosa la 15a Cucafera Folk, la mostra del folklore popular de la ciutat. Un programa d'actes que s'ha endegat aquest passat cap de setmana i que s'estendrà fins al proper, i que s'unirà dissabte 27 de novembre a la trobada que organitza l'Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, amb el lliurament dels premis BEST. Tot plegat, en el marc de Tortosa Capital de la Cultura Catalana 2021.

El Drac Badalot del Ball de Diables de l'Arboç ha estat present aquest passat dissabte a la plaça de la Catedral, i durant tota la setmana estarà exposat al Pati dels Llimoners del Museu de Tortosa.

El proper cap de setmana, divendres 26 a 2/4 de 8 del vespre, a l'Aula Didàctica del Museu de Tortosa, membres del Ball de Diables de l'Arboç participaran en taula rodona: "Els correfocs amb bestiari festiu, popular i de foc". L'endemà dissabte 27 a les 11 del matí tindrà lloc la Desfilada de Dracs i Bèsties al so de les dolçaines i timbals de les colles locals, i a les 12 del migdia es farà la Plantada de Dracs i Bèsties a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa i l'Exhibició de Ritmes.

Ja a la tarda, a 2/4 de 6 , se celebrarà el Concurs i Exhibició d'Enceses, on els dracs i les bèsties expulsaran el seu foc amb un espectacle pirotècnic de llums i colors. A les 8 del vespre tindrà lloc el 8è Festivitas Bestiarum, amb una gala d'entrega dels premis BEST de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat