banner est whatsapp

Compromís ferm de l´Arboç, El Vendrell, Calafell i Cubelles de celebrar el carnaval 2022 en les circumstàncies previstes

L'Arboç, 10/11/2021 13:20:41

El procés de vacunació i la situació epidemiològica faciliten la celebració d´una festivitat de gran impacte per al sector turístic i la restauració


Tal com van acordar els municipis del Penedès Marítim fa unes setmanes, el Carnaval 2022 tindrà lloc en les circumstàncies previstes. El procés de vacunació i la situació epidemiològica faciliten la celebració d'una festivitat de gran impacte per al sector turístic en general i de la restauració dels municipis participants en particular.

És aquesta situació, junt amb la voluntat d'anar recuperant les nostres festes i tradicions, el que segueix impulsant als municipis signants a complir amb l'acordat fa unes setmanes i confirmar la celebració del Carnaval 2022.

La situació actual de la pandèmia al Baix Penedès és molt bona i es troba en mínims de contagis. Tot i això, la previsió és que hi hagi una repuntada coincidint amb els mesos d'hivern, tal com ja s'està produint en algunes regions.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat